Anmeldelse af fiske finder Deeper Smart Sonar

5/5 - (1 vote)

Sponsoreret indhold

Forskellige typer fisk findere findes på markedet, og hver dag bliver de med den nyeste og nyeste teknologi introduceret på markedet. Tidligere var der de enklere fiskefindere kabel-tilsluttet og med en lille LCD-skærm, men nu er der dem, der kan tilsluttes til din smartphone eller tablet og som også giver en meget bedre skærm.

Sådan er eksemplet på Deeper Smart Sonar iPhone iOS og Android Smartphone. Denne fiskefinder kan sluttes til din smartphone ved hjælp af Bluetooth og nogen modeller via Wifi.

Se hvor den kan købes på FindFisk.nu

Deeper Smart Sonar Fish Finder gør det muligt for brugeren, at have en integreret trådløs forbindelse med deres smartphones, der omfatter både Android og iPhone. Den er smart og bærbar og kan transporteres overalt.

Batteriet på denne fiskefinder virker i lang tid og løber i 6 timer. Du skal dog sørge for, at batteriet på din telefon er opladet til et højt niveau, da Bluetooth vil suge dit batteri. Den kan fungere perfekt i både ferskvand og saltvand.

Ikke alle andre fiske-sonar er i stand til så meget som denne er. Den kan bruges ved kyster, broer, dæmninger, moler, i floder, kajak, agnbåde, og i tilfælde af isfiskeri også godt. Den kan genkende dybden op til 130 fod.

Den gratis app som medfølger får forbindelse til Bluetooth og viser de forskellige funktioner, som f.eks. fiskaktivitetskalender, vejr, dagbog, kort og deling af funktioner. Hele pakken indeholder Deeper Smart Fishfinder 3.0, USB Wire, Neopren Carry Pouch, 2 Attachment bolts, Quick Guide, Safe Usage og Regulations Manualer. Bluetooth er en ting, der skal tages i betragtning, da det forårsager problemer ud over længere rækkevidde.

Specifikationer og funktioner for Deeper Fish Finder Smart Sonar

Dimensioner: 6,5 cm
Farve: Sort
Bluetooth-forbindelse
Dybde: 130 fod
Batteritid: 6 timer
Opladningstid: 2 timer

Fordele ved Deeper Fish Finder

Leveres med Deeper app.
Fungerer i både salt og ferskvand.
Kompatibel med både iPhone og Android.
Programmet giver flere funktioner.

Ulemper ved Deeper Fish Finder

Softwaren har nogle få fejl nogle gange.
Bluetooth fungerer kun med kort rækkevidde.

Dommen

For iPhone brugere, vil vi blot sige, at de skulle videregive denne fiskefinder. Hvorfor? Det skyldes, at vi alle har en god ide om, hvor meget der er et problem, når det kommer til iPhone og Bluetooth-forbindelse. Selvom Android-brugere også kan finde problemet med Bluetooth-forbindelse, så ville det ikke være så meget.

Deeper Smart tilbyder også det samme produkt i WiFi-version. Dette produkt er også usædvanligt fremragende med mere end 1000 positive kundesvar i diverse kundereviews. Ingen større præstationsproblemer rapporteres, og den virker perfekt det meste af tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.