Bordfodbold er på vej tilbage i topform!

Rate this post

Sponsoreret indhold

En af de sportgrene, som virkelig er på vej tilbage i topform er bordfodbold. Jeg kan huske det som var det i går da vi stod nede i klubben og savlede over vores nye bordfodbold, som vi havde sukket efter i årevis. Der var altid mega kø, men det var altid fedt at skulle møde vinderne i håbet om at nakke dem.

table soccer

Som årerne gik fuldte interessen for bordfodbold heldigvis med. Nu blev der bare spillet på barer over en bajer eller to. Så blev der spillet om omgange osv. Og nogen gange tabte man stort – ret stort faktisk. Vi røg nemlig nogen gange ind i folk, som kunne drible, skyde og redde bolden. Altså sådan virkelig! Vi rørte nogen gange ikke bolden i flere minutter! Så før du sætter for meget på spil, så sørg lige for at du har set dem før du udfordrer. Men det er super fascinerende at se dem som kan drible med et sæt stive plastiskmænd på nogle rør.

Hvor kan man købe et bordfodbold bord henne?

Det kan man selvfølgelig på nettet. Jeg har fundet en shop på nettet som hedder Oelbong. De har de fedeste fodbolbord! Du kan blandt andre se dette fede bordfodbold bord.

5327-export-black_resized

Den kvalitet som de leverer borde i er bare i top. Der er borde du kan have til at stå derhjemme og pynte, når du ikke bruger det. Men der er også nogle i så god kvalitet og med glaslåg, så de kan bruges nede på den lokale bodega eller i den lokale fodboldklub. Det er en super måde at koble af på. Stort set alle jeg kender har på et eller andet tidspunkt spillet bordfodbold og synes det har være super sjovt.

JapanvsGermanyWomensDoubles

Prøv lige at se de spille bordfodbold! De spiller om verdensmesterskabet og det er crazy hvad de kan. Bare se den og bliv inspireret til at øve noget mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.