Kajakker og SUP er det “nye sort” i danskernes fritid

Advanced Elements kajakker i vandet
4.7/5 - (9 votes)

Sponsoreret indhold

Kajak og SUP (paddle boarding) vinder stort ind på danskernes aktive liv.

At være på vandet kan være en utrolig dejlig oplevelse. Det giver noget helt specielt for mange mennesker enten at være på vandet eller være i nærheden af vandet. Der er noget beroligende og “mentalt healende” ved, at være i nærheden eller på vandet.

At ro kajak eller padle på en SUP giver dig en hel masse. Som nævnt kan du rense din mentale del og få fornyet energi. Men du får også en masse andre gode og sunde til din krop. Når man roer eller padler, så får man trænet og styrket en masse forskellige områder i kroppen. Du får trænet balancen. Du får styrket din core muskler. Altså musklerne omkring din mave og ryggen. Et område som langt de fleste danskere er alt for svage i og med ondt i ryggen som resultat. Det kan de fleste af os vist nikke genkendende til.

Typer af kajakker

Som du kan se på billedet her, så findes der oppustelige kajakker og selvfølgelig også hard shell kajakker.

Du kan iøvrigt se et stort udvalg af oppustelige kajakker på Sitontop.dk.

Advanced Elements kajakker i vandet

Du tænker måske allerede nu om en oppustelig kajak kan gøre noget som helst godt for dig?

Det kan de, det vil jeg nærmest garantere.

De oppustelige kajakker fra Advanced Elements er af top kvalitet. De kan absolut ikke sammenlignes med en gummibåd eller noget lignende. De er fulddygtige kajakker. Og de allerstørste fordele ved en oppustelig kajak er, at du transportere den i en stor rygsæk eller sportstaske. Så du kan altså tage den med i bilen, bussen, toget, flyet, knallerten eller cyklen. Det er nemlig utrolig smart. Både for dem som ikke har mulighed for at transportere dem på en trailer eller på en tagræling, men også pga opbevaringen. Det kræver stort set ikke noget plads i skuret, garagen eller betalt opbevaring.

Det allerbedste ved en oppustelig kajak – og paddleboard selvfølgelig – er at du kan tage den med på en rejse, en weekendtur eller den anden ende af landet. Du kan simpelthen gøre din rejseoplevelser endnu større og se dine destinationer fra helt nye vinkler. Du tager noget som er fedt herhjemme med ud til et andet fedt sted og så topper du den af med et ekstra krydderi 🙂

Kan virkelig anbefale dig, at anskaffe dig en oppustelig kajak.

Se hvor super nemt det er at klargøre en oppustelig kajak i videoen nedenfor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.